HATAY / SAMANDAĞ - Çöğürlü İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Bütün öğrencilerimizin katıldığı gösteriler ve düzenlenen eğlendirici yarışmalar izleyenler tarafından çok beğenildi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında okulumuzda sınıflar arası futol ve yakan top turnuvaları düzenlenmiştir. Futbol turnuvasında 4/A sınıfı, yakan top turnuvasında 4/B sınıfı şampiyon olmuştur. Öğrencilerimize madalyaları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında verilecektir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda etkinliklerle kutlandı.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle okulumuzda Personel Tahliye Tatbikatı başarıyla gerçekleştirildi. Personel ve öğrencilerimizin hızlı bir şekilde tahliyesi yapılarak acil toplanma bölgesinde toplanmaları sağlandı. Öğrencilere can ve mal kaybının en aza indirilmesi için alınacak tedbirler ile deprem ve yangın konularında bilgilendirme yapıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

OKULUMUZDA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI GENİŞ KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Tem

Hatay'ın Anavatana katılışının 84. yıl dönümü kutlu olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene!

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104. yıl dönümü kutlu olsun.